Servelat

Cea mai veche reteta de pregatire a servelatului vine din secolul al XVI-lea. Servelatul era pregatit din carne de porc, șuncă și brânză. Pentru aroma in umplutura era adaugata nucșoara, scortisoara, cuisoare și chiar ghimbir. În acele timpuri vechi servelatul nu era afumat, ci doar oparit cu apa fiarta. Locul de provenienta a servelatului este considerat orasul Basel, unde a si devenit o traditional gustare a aristocratiei elvețiene la carnavalul Fastnaht.

De-a lungul timpului, rețeta a fost schimbata. Dar si in zilele noastre, ca si atunci, gustul nobil al servelatului ‟Nivalli″ accentuat de condimente picante și o aromă de afumare daruieste o mulțime de emoții de neuitat. Servelatul marcii ‟Nivalli″ va deveni un ornament indispensabil a mesii de sarbatoare.

Servelatul ‟VIP″  - secretul acestui produs - o combinație unică de diferite tipuri de carne și condimente mediteraneene aromate. Aspectul neobișnuit si gustul distinct al afumatului da produsului o originalitate speciala.

Servelatul ‟Standartul de Aur″ - realizat dupa o reteta veche inca din anul 1890. Ca ingredient se contine carne de vita și carne de porc macră. Rafinamentul gustului este accentuat de buchetul delicat de condimente naturale iar gustul neobisnuit al produsului este realizat prin afumare pe pilitură de ienupăr .