Magazinele specializate «Nivalli»

21.03.2013 11:33

Acum, pe piața de mezeluri din Moldova, diferiți producători ne oferă o gamă largă de cârnați și mezeluri, la preţ avantajos şi calitate foarte bună. O parte din ei lucrează bazănduse pe ideologia de volum mare şi venit rapid, în timp ce alţii au ca scop producere de înaltă calitate, gustoasă şi folositoare. Lucrînd pe ideologia volum și preț scăzut, producătorii deseori uita de calitatea produselor de cârnați, înlocuind ingrediente naturale cu înlocuitori artificiali și amplificatori de gust. În producția cîrnaţilor de înaltă calitate, gustoşi şi folositori este folosită doar carne proaspătă refrigerată de calitate superioară şi condimente naturale. Noi am ales calea calităţii, calea grijii faţă de clientul nostru şi crearea unei mărci, în Republica Moldova, de vinzare a delicateselor din carne în care poţi avea încredere. Tehnologii noştri  monitorizează zilnic calitatea produselor care vor ieşi pe piaţă, începând cu etapa primirii produselor la uzină şi terminînd cu degustaţia produsului gata. NIVALLI este o uzină modernă, construită pe baza standardelor europene, cu o producere a mai mult de 70 de feluri de cîrnăţuri, delicatese din carne şi semifabricate refrigerate. În fiecare zi noi livrăm, produse proaspete și de înaltă calitate în toate magazinele din Chisinău.

Toată diversitatea producţiei noastre o puteţi procura în magazinele specializate NIVALLI pe tot teritoriul Republicii Moldova.

În capitală, în oraşul Chişinău sunt deschise patru magazine specializate NIVALLI, situate la următoarele adrese: Centrul comercial Budapeşt – str. Dacia 16/1; str. Independenţei 26/2; Centrul comercial Soiuz – str. A. Russo 1.

La nordul ţării, în oraşul Bălţi sunt deschise cinci magazine specializate NIVALLI, ele se află pe următoarele adrese: str. Alexandru cel Bun 2, str. Kiev 2, str. Ştefan cel Mare 28, str. Decebal 101, piaţa marii adunări Vasile Alecsandri 4.

În Ungheni, producţia noastră este distribuită în magazinul specializat NIVALLI, pe adresa str. Vasile Alecsandri 16.

În Sîngera este deschis magazinul specializat NIVALLI pe adresa str. 31 august 2.


Înapoi la pagina «Magazine»