Crenvuști și Safalade

Multumita calităților sale nutriționale si gustative crenvurstii și cirnaciorii marcii comerciale ‟Nivalli″ au intrat cu usurinta in rational de zi a fiecarei familii. Și nu este întâmplător, astfel de fine și suculente , clasice sau originale, si in primul rind apetisante și gustoase crenvurstii și cirnaciorii marcii comerciale ‟Nivalli″ le vor fi pe plac atit adulților cit și copiilor.

‟Nivalli″ ofera o gama larga, a deja cunoscutelor de clientii nostri crenvurste clasice și cirnaciori de calitate superioara, cit și produse absolut noi pe piata republicii noastre.

Crenvurste "Assorti" – crenuvurste mici apetisante, fabricate din carne de porc și de vită de calitate superioara cu adaugarea carnii de piept de pui și lapte proaspăt de vacă. Forma noua a crenvurstilor va fi pe plac tuturor membrilor familiei, iar calitatea înaltă a caracteristicilor produsului ne permit să recomandăm crenvurstele "Assorti" pentru copii și ca fel de produs alimentar dietetic.

Crenvurstele "Doctorskie" - este in primul rind, carne de porc fina, carne de vită aleasa, ouă proaspete de gaina, lapte de vacă și buchet delicat de mirodenii. O aroma de neuitat produs o dobândește ca urmare a afumatului.

Crenvurste "De vita" - aromă de carne de vita de calitate superioara este accentuata de piperul aromat si paprika. Crenvurstele "De vita" vor fi appreciate de orice gurmand.

Carnaciorii din piept de pui – fine și suculente la gust, pregatite din piept de pui cu adaos de lapte de vacă. Cel mai hipocaloric produs dietetic din meniul din preparare fierbinte.